kaartverkoop start op zaterdag 18 januari om 9.00!

Nu dat de kruiddampen op het Schoolakkerplein langzaam optrekken en wij terugkijken op een geweldige dag, vol zon, leuke artiesten en een geweldige eindshow is het tijd om eens vooruit te kijken naar de toekomst. Zoals BN de Stem het schrijft:” buurtfeest voor heel Breda en verder”, en dat in 7 edities. Daar zijn we best trots op!

De tijd is echter wel aangebroken om jullie te gaan vertellen dat we graag nog 1x hier het leukste buurtfeestje van Nederland willen wegzetten en dan is dat voor ons “De letste”. Op zaterdag 13 september 2025 gaan we nog 1x helemaal los op het Schoolakkerplein. Daarna gaan we terugkijken op een hele mooie tijd vol mooie herinneringen. We willen er graag uit met een knal en daar zijn we nu vol mee bezig omdat te gaan organiseren qua artiesten. We zullen dan aankomende editie nog één keer, écht alles, maar dan ook écht alles, uit de kast halen om er iets moois van te maken en te zorgen voor een blijvende herinnering op het mooiste pleintje van Nederland.

Wil je daarbij zijn? Hou dan goed de socials in de gaten want Hartje Ginneken zou Hartje Ginneken niet zijn als we nog even alles uit de kast gaan trekken! Kortom, op naar 2025! We hebben er zin in!