kaartverkoop start op zaterdag 18 januari om 9.00!
Heb je een vraag of kun je iets niet vinden?

Check eerst deze vragen en misschien staat daar jouw vraag wel tussen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is de datum voor 2024?

zaterdag 14 september 2024


Wanneer worden mijn kaarten verstuurd?

Max 2 weken voor het evenement zullen de tickets worden verstuurd.

Hoe kom ik bij Hartje Ginneken?

Locatie: Wij raden u aan om zoveel mogelijk op de fiets te komen. Het grasveld aan de Keermanslaan zal worden ingericht als fietsenstalling. De ingang van het terrein zal zich bevinden op de kruising, Raadhuistraat/Viandenlaan. Dit is tevens ook de enige ingang voor het terrein.

Openbaar vervoer: Geen zin in gedoe met parkeren en een BOB? Dan kom je toch gewoon met het openbaar vervoer! Vanaf station Breda rijden er diverse bussen richting het Valkeniersplein. Vanaf hier nog 10 minuutjes lopen. Op zoek naar nog meer mogelijkheden, vertrektijden of andere vervoerders? Check dan 9292.nl voor meer info!

Parkeren: Is de BOB bij jullie al geregeld? Dan kun je je auto parkeren op het terrein van de Brabanste Delta. Daar zult u door de organisatie opgevangen worden en naar uw parkeerplaats worden verwezen. Vanuit daar kunt u dan lopend naar het Schoolakkerplein. Dit zal ongeveer 10 min lopen zijn.


Wat is de minimumleeftijd voor Hartje Ginneken?

18 jaar en ouder is de minimumleeftijd voor Hartje Ginneken. Ook onder begeleiding van personen van 18 jaar of ouder, worden personen jonger dan 18 jaar helaas niet op het terrein toegelaten.

Waarom de leeftijdsgrens van 18 jaar of ouder?

Gezien de wet en regelgeving is het in Nederland verboden om alcohol te schenken aan personen onder de 18 jaar. Gezien dit feit, willen wij als organisatie elk risico uitsluiten tijdens dit evenement waar uiteraard alcohol zal worden geschonken.


Ik heb na afloop van Hartje Ginneken nog munten over kan ik deze nog retourneren?

Het is niet mogelijk om de munten van Hartje Ginneken te retourneren. De kassa’s sluiten om 21:30 hierna zijn de munten niet meer in te wisselen of te retourneren. De barren sluiten om 21.45 u, het food gedeelte zal ook om 21.45u sluiten.

Moet ik mijn kaartje uitprinten?

Voor Hartje Ginneken is het niet noodzakelijk om uw ticket te printen en mee te nemen naar het evenement, kijk wel even naar de juist instructie om uw kaartje aan te bieden bij de ingang. Deze hangt bij de ingang.


Zijn er kluisjes aanwezig bij Hartje Ginneken?

Op het terrein van Hartje Ginneken zijn geen kluisjes aanwezig. We raden je dan ook aan om zo min mogelijk kostbare spullen mee te nemen.

Is er plaats voor mindervalide?

Bent u mindervalide of zit u in een rolstoel? Neem dan even contact op de organisatie voor verdere informatie..


Wat is het tijdsschema van Hartje Ginneken?

Om 13:30 gaan de deuren open van Hartje Ginneken en om 22:00 is het afgelopen. Het precieze tijdsschema van Hartje Ginneken zal een week van te voren kenbaar worden gemaakt op de site en via FB.

Zijn er tabak en sigaretten te koop op het terrein?

Nee, op het terrein van Hartje Ginneken worden geen tabak/sigaretten verkocht.


Ik wil kaarten overkopen via marktplaats/facebook/ticketswap etc, kan dat veilig?

We hebben een samenwerking met Ticketswap, dit is het enige platform waar je veilig je ticket kan kopen of doorverkopen. Ga naar www.ticketswap.nl. Een aantal voordelen op een rijtje:

  • Maximaal 120% van de kaartprijs, waardoor iedereen voor een eerlijke prijs van Hartje Ginneken kan genieten.
  • De barcode op de kaart wordt ongeldig gemaakt en de koper ontvangt een nieuwe ticket. Zo sta je niet voor een dichte poort als iemand anders jouw ticket dubbel heeft verkocht.
  • Veilig betalen via onder andere Ideal