kaartverkoop start op zaterdag 18 januari om 9.00!

Hartje Ginneken komt terug voor haar jubileum editie! Na vijf daverende succes edities van Hartje Ginneken hebben we ons jubileum erop zitten! Wat een ongelooflijk feest was het weer op 10 september 2022! Maar we zouden het in eerste instantie 5 jaar doen, maar naar aanleiding van alle aanmoedigingen na het optreden BLØF hebben we besloten om volgend jaar toch nog een keer terug te keren op het Schoolakkerplein!

We gaan er dan uiteraard weer voor zorgen dat we in 2023 een geweldige reeks van goede feestjes door zetten. Op naar editie nummer 6!. We gaan uiteraard weer voor een line-up in stijl, eentje waar je bij moet zijn. Die het Schoolakkerplein op z’n grondvesten zal doen trillen. De zesde editie van Hartje Ginneken zal zijn op zaterdag 9 september, op het mooie Schoolakkerplein in het Ginneken . Zo zijn we dus in 2023 verzekert van een mooi feest op het Schoolakkerplein. Wij kijken er nu al naar uit om samen met u een geweldige jubileum editie van Hartje Ginneken weg te zetten!

Voor meer informatie hierover verwijzen we u graag naar onze FAQ.

 

Hoe het ooit allemaal begon; Op 11 oktober 2015 kwamen wij, als twee vrienden en inmiddels als organisatie van Hartje Ginneken, in Café Boerke Verschuren samen op het idee om een "buurtfeest" te organiseren in het Ginneken. Onder het genot van een drankje werd daar verder over gefilosofeerd en al snel kwamen we tot de conclusie er wel heel veel haken en ogen zaten aan het organiseren van iets van deze omvang. Toch bleef het kriebelen en gaande weg werd het Schoolakkerplein de bron voor vele ideeën. Waarom het Schoolakkerplein? Het Ginneken, verdient een feest waarbij gezelligheid voorop staat. Het wijkblad heet niet voor niets "Ginneken Bruist", dus het werd tijd om het Ginneken weer te laten bruisen. Er moest een feest komen voor alle Ginnekenezen, Ginnekenaren en Bredanaren. Een echt "ons-kent-ons" feestje midden in de wijk het Ginneken. Zo groeide het idee van Hartje Ginneken van buurtfeest uit naar een evenement.

Dat Hartje Ginneken wel het karakter moet hebben van een buurtfeest staat bij ons als organisatie met stip op 1, gezelligheid boven alles. Vanaf het eerste moment was bij ons duidelijk dat bij en tijdens Hartje Ginneken de gezelligheid op nummer 1 staat. Dat dat gepaard gaat met een goede organisatie en goede line-up spreekt vanzelf. We hebben professionele mensen bij de organisatie gehaald en veel Bredase bedrijven benaderd om ons te ondersteunen zoals u kunt zien onder het kopje "Vrienden". Het filmpje boven deze tekst is een indruk van de derde editie van Hartje Ginneken. We zien u uiteraard graag weer in 2023 voor de zesde editie van Hartje Ginneken!